MERMER BRECCIA SARDA

Mermer BRECCIA SARDA je sedimentna stena bež boje sa tamnim upadima koja potiče iz Italije. Ovaj kamen je posebno dobar za spoljašnje – unutrašnje zidne i podne primene, spomenike, radne površine, mozaik, fontane, pokrivanje bazena i zida, stepeništa, prozorske klupice itd. I druge dizajnerske projekte.

 

Ovaj prirodni kamen pogodan je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu: podovi, zidovi, stepeništa, kuhinja i kupatilo kako u privatnom stanovanju, tako i u javnim zgradama sa umerenom i intenzivnom kolektivnom upotrebom. Kameni materijal i kamena završna obrada trebaju biti odabrani u skladu sa područjem na koje se nanosi.

 

Ako se koristi spolja, boja će izbledeti zbog sunčeve svetlosti koja beli kamen.

ODRŽAVANJE

Za podove je preporučljivo koristiti suvu krpu od mikro vlakana, gde je to moguće, kako biste smanjili rizik od ogrebotina.
Pri mokrom pranju uvek koristite proizvod bez kiselina! Ostavite da se pod temeljito osuši tokom prva 3 do 6 meseci. Tokom ovog perioda važno je koristiti samo malu količinu vode za brisanje poda i omogućiti da višak vlage ispari sa pločica; takođe koristite proizvod koji ne zaptiva pore kamena.

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Njegova elastičnost, izvanredan polirani završetak, prirodne teksture, raznolikost i bogatstvo boja samo su neke od osobina koje su od mermera stvorile jedan od materijala koji su preferirali dekorateri i arhitekte.

  • POVRŠINA:   Polirana i izbrušena (MATT)
  • DEBLJINA:   2-3 cm Druge veličine po zahtevu
  • PLOČICE20mm, 30mm
  • ASORTIMAN:MERMER

ELASTIČNOST

POLIRANI ZAVRŠETCI

PRIRODNE TEKSTURE

RAZNOLIKOST BOJA

BOGATSTVO BOJA

PRIMENA

Mermer BRECCIA SARDA ima široku primenu u kućnom domaćinstvu. Mermer se koristi za izradu: stepeništa, kuhinjskih radnih ploča, kupatilskih ploča za lavabo, prozorskih klupica, prozorskih okapnica, solbanke, šankova i pultova, u oblaganju ograda, terasa, atike, zidova i podova.

Kupatilo

KUPATILO

KUPATILO

Kuhinja

KUHINJA

KUHINJA

Pločice

PLOČICE

PLOČICE

Zid

ZID

ZID

Barski-sto

NAMEŠTAJ

NAMEŠTAJ

ZAVRŠECI

Mermer dolazi u različitim teksturama, prilagođavajući se tako različitim strujama u dizajnu enterijera i arhitekturi.

Polirano

Najkarakterističnija završna obrada, postižući neponovljiv efekat koji odražava svetlost i predmete poput ogledala.

Starost

Poseban tretman daje mu teksturu koja poboljšava prirodna svojstva kamena i estetsku silu njegovih šavova. Površina je donekle nepravilna.

Izbrušeni

Ova završna obrada daje kamenu veći karakter i istaknutost prilikom polaganja. Odbija svetlo, ali sa nižim odrazom. Površina je glatka.

Bush Hammered

Zahvaljujući ovoj završnoj obradi, dobijeni proizvod ima grubi efekat i hrapav dodir, savršen za stvaranje ovog proizvoda izdržljivijim u eksterijeru.