MERMER RAIN FOREST GREEN

Spektakularan i jedinstven, mermer  ispunjen ličnošću koja unosi dizajn i autentičnost u bilo koji prostor.

 

Poreklom iz magične Indije, ovo je bez sumnje jedan od najjedinstvenijih i najneverovatnijih materijala na svetu. Činjenica je da se RAINFOREST GREEN razlikuje od svega ostalog do sada viđenog. Na zelenoj pozadini je mreža nepravilnih smeđih šavova koji koegzistiraju sa zamućenim zelenim mrljama, stvarajući sugestivan i blistav pejzaž.

 

Nisu ni zbog čega ove osobine daju auru tajne koja upotpunjuje širok spektar ukrasnih mogućnosti, ne samo kao podnice ili obloge, već i za ukrašavanje nameštaja ili kamina.

 

Njegova neosporna lepota celom svojom čarolijom podseća na prašumu.

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Njegova elastičnost, izvanredan polirani završetak, prirodne teksture, raznolikost i bogatstvo boja samo su neke od osobina koje su od mermera stvorile jedan od materijala koji su preferirali dekorateri i arhitekte.

  • POVRŠINA:   Polirana i izbrušena (MATT)
  • DEBLJINA:   2-3 cm Druge veličine po zahtevu
  • PLOČICE20mm, 30mm
  • ASORTIMAN:MERMER

ELASTIČNOST

POLIRANI ZAVRŠETCI

PRIRODNE TEKSTURE

RAZNOLIKOST BOJA

BOGATSTVO BOJA

PRIMENA

Mermer RAIN FOREST GREEN ima široku primenu u kućnom domaćinstvu. Mermer se koristi za izradu: stepeništa, kuhinjskih radnih ploča, kupatilskih ploča za lavabo, prozorskih klupica, prozorskih okapnica, solbanke, šankova i pultova, u oblaganju ograda, terasa, atike, zidova i podova.

Kupatilo

KUPATILO

KUPATILO

Kuhinja

KUHINJA

KUHINJA

Pločice

PLOČICE

PLOČICE

Zid

ZID

ZID

ZAVRŠECI

Mermer dolazi u različitim teksturama, prilagođavajući se tako različitim strujama u dizajnu enterijera i arhitekturi.

Polirano

Najkarakterističnija završna obrada, postižući neponovljiv efekat koji odražava svetlost i predmete poput ogledala.

Starost

Poseban tretman daje mu teksturu koja poboljšava prirodna svojstva kamena i estetsku silu njegovih šavova. Površina je donekle nepravilna.

Izbrušeni

Ova završna obrada daje kamenu veći karakter i istaknutost prilikom polaganja. Odbija svetlo, ali sa nižim odrazom. Površina je glatka.

Bush Hammered

Zahvaljujući ovoj završnoj obradi, dobijeni proizvod ima grubi efekat i hrapav dodir, savršen za stvaranje ovog proizvoda izdržljivijim u eksterijeru.