334210742_192178750093655_9113764803415904295_n

UNIKATNI TRPEZARIJSKI STO OD KAMENA

Trpezarijski sto od kamena može definitivno uneti izuzetan dodir luksuza u prostoriju.

Mermerni sto

Mermerni trpezarijski sto može biti vrhunski komad nameštaja. Može biti u različitim bojama i šarama, od klasičnih belih uzoraka do tamnijih nijansi sa žilama. Elegantan sjaj mermera daje osećaj raskoši i luksuza.

Granitni sto

Granit je izdržljiv i otporan materijal. Postoji širok spektar boja i šara granita, od crnih tonova do svetlijih boja sa živopisnim teksturama. Granitni sto može dodati elegantan i moderni izgled trpezariji.

Kvarcni sto

Kvarc je još jedan popularan materijal za trpezarijske stolove. On kombinuje izdržljivost sa raznovrsnim izgledom. Kvarcni sto može imati različite nijanse i često ima sjajan finiš koji izgleda veoma sofisticirano.

Detalji od kamena

Osim samog stola, u trpezariji možete dodati druge kamene detalje kao što su vaze od kamena, ukrasni kamen na zidovima ili druge dekoracije koje će upotpuniti celokupan izgled.

Kombinacija materijala

Kombinacija kamena sa drugim materijalima poput drveta, metala ili stakla može stvoriti interesantan kontrast i dati dodatnu eleganciju prostoru.

Dizajn stola

Osim samog materijala, dizajn stola takođe može uticati na osećaj luksuza. Čiste, elegantni linije, moderni ili klasični dizajn, sve to može dodati sofisticiranost prostoru.

Trpezarijski sto od kamena može biti centralni komad nameštaja koji transformiše prostoriju i daje joj sofisticiran i luksuzan izgled. Važno je izabrati stil i boju kamena koja će se najbolje uklopiti sa celokupnim dizajnom enterijera.