stolovi-granit-mermer-kvarc-750x450

Stočići od najotmenijih materijala

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”271285″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”577241″][kc_column_text _id=”506469″]

Stočići od najotmenijih materijala ponovo popularni

Stočići od najotmenijih materijala postaju sve popularniji trend u opremanju enterijera, o čemu svedoče i najuticajniji sajmovi nameštaja širom sveta na kojima posebno mesto zauzimaju klubski stolovi. Stoga oni već postaju nezaobilazan element dnevnih soba i salona, a uz vanvremenski dizajn i kvalitetne materijale postaju trajan i neprolazni ukras prostorije i centralni element savremenog životnog prostora.

Dodir elegancije i luksuza svakom enterijeru provereno će pružiti materijal koji je vekovima deo najprefinjenijih domova – a to je mermer. Sinonim za snagu i stabilnost, mermer je oduvek smatran klasičnim dizajnerskim elementom, ali poslednjih godina ovaj prirodni materijal je doživeo preporod i po svemu sudeći, pod reflektorima svetske dizajn scene će se zadržati još neko vreme.

Trpezarijski stolovi

Stočići od najotmenijih materijala

Mermer, granit i kvarc su se pokazali kao odlični materijali za izradu trpezarijskih i klub stolova. Naime, ovi moderni stolovi su idealni za različite tipove prostora. Ali zbog svoje masivnosti i jednostavnog dizajna oni se ipak najbolje uklapaju u enterijer koji je minimalistički uređen. Kao što pretpostavljate, cena ovakvih stolova nije niska, ali ako se uzme u obzir dugotrajnost ovog proizvoda, kao i otpornost na gotovo sve tipove oštećenja, cena se može zanemariti. Pored toga, vi sami možete učestvovati u dizajniranju ovakvih komada nameštaja. Pa tako možete kombinovati mermer, granit i kvarc sa drvetom, gvožđem, itd. Ovi masivni, moderni stolovi ne mogu ostati neopaženi. Takođe, oni se ne mogu lako pomeriti, ali ni obojiti dečijim bojicama, temperama, itd. pa ukoliko imate decu, možete biti sigurni da ih neće uništiti tokom igre.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]