206922310_4113118102108751_480841207778846530_n-750x450

Šta je Kvarc Crystal Calacatta Silva?

Crystal Calacatta Silva je beli kvarc sa umetnutim bež i sivim venama. Iako je kvarc proizveden, površina je neporozni materijal otporan na mrlje i vodu. Ako se odlučite da instalirate Crystal Calacatta Silva, treba da budete svesni na šta treba obratiti posebnu pažnju. Ekstremne temperature mogu naneti veliku štetu ovom kamenu.

Ova vrsta kvarca je primer vrhunskog kvaliteta i dizajna. Kao deo elegantne kolekcije bezvremenskih boja, Crystal Calacatta Silva je kvarc za koji će se vlasnici kuća vrlo brzo opredeliti.

Šta Kvarc Crystal Calacatta Silva nudi mom domu?

Vaš životni prostor je svetinja. To je vaš dom i estetika je uređena prema vašim ukusima i stilu. Crystal Calacatta Silva je kamen koji pruža višestruke mogućnosti za vaš dom. Vlasnici kuća treba da se podsete da kvarc nije otporan na toplotu. Jedna od glavnih prednosti ugradnje ove radne ploče je to što je lak za održavanje. U stvari, čišćenje površine je toliko jednostavno da vlasnici kuća mogu jednostavno da koriste krpu da nežno izribaju mrlje. Možda ćete takođe morati da uzmete u obzir činjenicu da će jednoj završnoj obradi možda trebati više pažnje i održavanja od ostalih završnih obrada. Na brušenim površinama vide se otisci prstiju i mogu se pokazati drugi znaci svakodnevne upotrebe. Međutim, sreća je što se Crystal Calacatta Silva lako čisti. Bilo koja mrlja koja vam je neprijatna može se lako rešiti upotrebom proizvoda za negu površine. Pazite da ne prospete bilo koju jaku hemikaliju po površini, to uključuje sredstva za čišćenje odvoda, sredstva za skidanje boje, sredstva za čišćenje pećnica ili izbeljivač.