20-Ideal-Stone-750x450

Šta je Granit Blue Pearl?

Postoji mnogo različitih vrsta granita, ali onaj za kojim ćete čeznuti je Granit Blue Pearl. Dodaje gracioznost i eleganciju svakom prostoru koji želite da istaknete. Granit Blue Pearl je jedan od najkvalitetnijih i najlepših granita poreklom iz Norveške. Veoma luksuznog izgleda koji se uklapa u svaki enterijer i eksterijer. Egzotični kamen koji privlači poglede, to je površina koja je napravljena da hipnotizira.       

Zašto odabrati Granit Blue Pearl?

Pored izgleda kamena, postoje mnoge karakteristike koje ovaj granit pruža ostatku dekora. Metalik plave boje sa nijansama crnih i sivih fleka. Poznat je kao kamen visoke estetike i široke upotrebe poput kuhinjskih ploča, uređenja kupatila, kuhinje, stepenica.

Kvaliteti Granit Blue Pearl

Granitne ploče otporne su na toplotu i mogu da izdrže ekstremne temperature. Naravno, Granit Blue Pearl je otporan na mrlje. Međutim, kako bi se osigurao vlasnici kuća bi ipak trebalo da zapečate kamen. Ovo je kamen koji dodaje lepotu svakoj prostoriji u kojoj je instaliran.

Stilovi sa kojima se Granit Blue Pearl može slagati

Ovaj granit može učiniti kamen središnjim delom prostora. Kompatibilan je sa kuhinjskim pločama, kupatilskim umivaonicima, pozadinama, kuhinjama i podovima.

Granit Blue Pearl  može podići enterijer, tako što ćete definisati kakav stil želite da ugradite u svoje prostorije. Moderni stilovi su najprikladniji za instalaciju sa vašim granitom. Bez obzira da li tražite nešto smelo i mračno ili nešto neutralno i svetlo, ovaj granit može pretvoriti sobu u nešto ekstravagantno.