Radne-povrsine-za-moderne-perionice-vesa-750x450

Radne površine za moderne perionice veša

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”120240″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”686118″][kc_column_text _id=”821835″]

Radne površine za moderne perionice veša

Dani mračnih perionica veša u podrumu su odavno prevaziđeni, jer sve više vlasnika kuća premešta veš na sprat i u svetle prostorije. Toliko sati provodimo u pranju veša da ne treba žrtvovati stil i kvalitet prilikom pranja veša u svojim domovima. Ako dizajn prostora upriličite kvalitetnim materijalima, kao što su granit, škriljevac ili kvarc, nesumnjivo ćete uživati u vremenu provedenom u vešeraju, a pranje veša učiniti manje dosadnim!

Podrazumeva se da će se vaša praonica veša mnogo koristiti. Iz tog razloga kamen poput mermera nije preporučljiv. Granit, škriljevac ili kvarc bi bili najbolja opcija.

Radna ploča od crnog škriljevca

Ploče od škriljevca odličan su izbor za vašu praonicu veša, jer je neverovatno izdržljiva i neporozna. Zahteva manje održavanja od granita i izuzetno se lako čisti. Neće upiti tečnost. Dakle, ako deterdžent za veš kapne, bićete bez problema. Dok je škriljevac tradicionalno sive do crnkaste boje, možete ga pronaći i sa primesama drugih boja poput zelene ili čak plave. Uglovi škriljevca mogu biti oštri, zbog čega se mnogi vlasnici kuća odlučuju da zaokružuju ivice radne površine škriljevca.

Granitne radne površine

Granit je uvek popularna opcija zbog svoje jedinstvenosti i relativne trajnosti. Međutim, potrebno je malo više održavanja, jer granit mora barem jednom godišnje zaptivati profesionalac. Ipak, granit možda nije bolja opcija od škriljevca, ali granit je i dalje dostojna opcija za vaše ploče u vešerajima. Najveća prednost u odnosu na škriljevac je raznolikost boja i uzoraka, što će omogućiti da posluže kao inspiracija i žarište celokupne estetike dizajna sobe.

Kvarcna radna ploča

Kvarc takođe nudi odličnu radnu površinu za vešeraj. Izdržljiviji je i zahteva manje održavanja od granita. Budući da je konstruisan, kvarc možete pronaći u mnogo različitih pigmenata koji odgovaraju vašem stilu. Kvarc ne treba godišnje zaptivati poput granita.

Kada dizajnirate svoju perionicu veša, najbolje je maksimizirati radne površine oko mašine za pranje i sušenje veša. Ovo vam daje dovoljno prostora za savijanje i organizovanje odeće. Popularnost mašina za pranje veša sa prednjim utovarivačem otvorila je mnogo veći potencijal za površinu u vešernici. Možete postaviti radnu površinu preko mašina da služi kao mesto za savijanje i organizovanje praška i sredstava za pranje veša.

Jednom kada odaberete radne površine za vašu perionicu veša i dizajnirate raspored, moraćete da utvrdite i koje tipove podova treba ugraditi. Pločica je oduvek bila uobičajen izbor za vešeraj, jer se s vlagom rukuje bolje od ostalih opcija.

Poslednji aspekt vešeraja koji treba uzeti u obzir je boja zidova. Kamene ploče verovatno će biti najbolji izbor, ali želećete da odaberete boje koje će ih dopuniti. Dakle, nema razloga da žrtvujete kvalitetne materijale u svom dizajnu. Na kraju ćete možda provesti mnogo vremena tamo i više ćete voleti čisto, svetlo i veselo mesto od mračnog podruma.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]