Prirodni-kamen-u-radnom-prostoru-750x450

Prirodni kamen u radnom prostoru

Gde sve može da se upotrebi prirodni kamen?

Većina firmi koje uvoze prirodni kamen i bave se izvođenjem radova od kamena su svesni da su kuhinja i kupatilo glavna lokacija za ugradnju materijala kao što su granit, mermer, krečnjak, kvarcit, kvarc, škriljevci, drago kamenje, oniks i drugo. Ovo kamenje takođe se pojavljuje i u drugim delovima kuće, poput kamina, kućnih šankova, špajza, i, poslednje, ali ne najmanje važno, u kućnoj kancelariji. Zašto ne biste ugradili nešto luksuza u svoj kućni radni prostor da biste se osećali kao da ste u raskošnom neboderu na Menhetnu? U ovom ćemo članku objasniti kako možete slediti ove principe dizajna da biste stvorili idealnu kućnu kancelariju.

Kancelarijski sto od prirodnog kamena

Granit kancelarijski sto unosi klasu i sofisticiranost celoj sobi. Ako krenemo od praktičnosti, granit je po prirodi vrlo izdržljiv i nije ga lako oštetiti. To znači da bi bio dobar materijal za sto, čak i da nije lep, prirodan i elegantan. Granit je mnogo bolja i dugotrajnija opcija od bilo kojeg stola na bazi drveta. Uprkos njegovoj robusnoj prirodi, želećete da na njega dodate podloge za predmeta kao što su šolja za kafu, beleške i tastatura. Ovo će vam pomoći da granitna površina ostane bez mrlja.

Postoji nekoliko stilskih opcija vašeg kancelarijskog stola od granita. Možete da kreirate L-oblik koji će vam omogućiti mnogo prostora za dodavanje bar još jedne radne stolice ili se možete odlučiti za stil radnog stola, sa prostorom za jedno mesto. Bilo kako bilo, granit ili drugi prirodni kamen učiniće da vaš sto bude vizuelno remek-delo vaše kućne kancelarije.

Sto od prirodnog kamena

Ako je vaša kućna kancelarija prostrana, razmislite o dodavanju stola od prirodnog kamena, što zaista može povećati ukupni dizajn i vrednost vaše kućne kancelarije. Razmislite i o usklađivanju površine stola za kafu sa stolom od prirodnog kamena. Mermer, iako nije idealan za kuhinjske ploče, odličan je za stolić za kafu u zoni sa malo prometa poput kućne kancelarije. Omogućiće elegantno okruženje za organizovanje poslovnih sastanaka ili jednostavno opuštanje uz knjigu na kraju radnog dana.

Granitne ili kvarcne prozorske klupice dodaće stil i prefinjenost strukturi prozora i upotpuniće dekor celog prostora. Preporučuje se da prozori budu u skladu sa zidovima, koji su obično neutralne boje, poput bež ili nijanse bele. Rečeno je da ovi tonovi pomažu vašim klijentima da se osećaju lepo kada posećuju vašu kancelariju. Izbegavajte jake nijanse boja za zidove koji previše odudaraju kako od prozora tako i od prozorskih klupica.