granit_ideal-750x450

Prelepi granitni pultovi u kombinaciji sa hrastovim ormarićima

Granitni pultovi sa hrastovim ormarićima

Ormari od hrasta bili su popularan dodatak za uređenje doma tokom 1980-ih i 1990-ih. Ako ste vlasnik kuće sagrađene ili obnovljene tokom ovog vremenskog perioda, verovatno imate hrastove ormariće u svojoj kuhinji. Ako želite da obnovite svoj dom, možda ćete se osećati frustrirano zastarelim stilom hrasta, ali izvucite najbolje iz svojih hrastovih ormarića.

Jedan od najboljih načina da poboljšate svoje hrastove ormariće su potpuno novi granitni pultovi. Izdržljiv i lep, ovaj kameni materijal donosi najbolje u bilo kom kućnom stilu, ali pored hrastovih ormarića stvara se uzbudljiv ambijent sa mešavinom prirodnih materijala.

Sa obnovom kamene radne površine, možete poboljšati stil svog doma zadržavajući pritom svoje izuzetno izdržljive ormare od hrastovine.

Hrast ima uzorak otvorenih zrna sa izuzetno izdržljivim fizičkim svojstvima. Tipično, hrast je povezan sa narandžastom bojom meda. Ovo je pristupačnija opcija u poređenju sa drugim drvetom, jer je oko 20% jeftinije od drugog tvrdog drveta. Granit je jedan od najboljih materijala za obnovu kućnog kamena. Otporan je na toplotu, mrlje i ogrebotine, toplo preporučujemo da svoje hrastove ormariće uparite sa granitom.

Otkrijte najbolje granitne boje za kombinaciju sa hrastovim ormarićima.

Zbog velikog izbora boja nesumnjivo će vam biti težak odabir ali tu smo mi da vam pomognemo.