351368686_610532471036999_3209919206718181380_n

POPULARNE KOMBINACIJE  MATERIJALA ZA VAŠ DOM

Predlažemo Vam još par najpopularnijih kombinacija koje se najčešće biraju za uparivanje mermernih ploča sa različitim vrstama podova.

Kombinacija mermer sa mermerom

Najjednostavnija opcija kada pokušavate da pronađete odgovarajuću kombinaciju radne površine i poda je korišćenje istog materijala za oba. Ništa nije lakše nego instalirati mermernu ploču, a zatim samo koristiti isti materijal i boju za podove.

Kombinacija metro pločica i mermera

Metro pločice su popularan izbor kao pozadinski i podni dizajn, što ga čini veoma lakim za kombinovanje sa mermernim pločama. Jednostavan uzorak je prepoznatljiv, pleni pažnju i odlično izgleda sa svetlim i tamnim bojama mermera.

Kombinacija porcelan i mermer

Dizajnirani porcelan je prelep i dodaje život i kreativnost prostoriji. Uparite ga sa belim, crnim ili bež mermernim pločama da biste stvorili bogatu atmosferu sa srcem i inspiracijom.

Kombinacija terakota i mermer

Terakota automatski pokreće um da razmišlja o zemljanim tonovima i bojama. Oslonite se na dizajn više sa crnim, bež ili sivim mermerom.

Ono što je najbitnije uskladite boje koje se dobro uklapaju ili dopunjuju.

Pokušajte da pronađete neki balans, nemate potrebe da stvorite atmosferu da gosti gledaju samo u pod ili samo u radnu ploču neka budu usinhronizovani, a ne da se takmiče za pažnju.

Shvatite sve ovo kao zabavu, nemojte da stvorite sebi bespotrebni pritisak najbitnije je da napravite prostor koji će vama biti prijatan.

Trud će se sigurno na kraju isplatiti kada vidite rezultate vašeg rada i kada se budete prijatno osećali u prostoru koji ste sami osmislili.