45-Objava-Ideal-Stone-750x450

Ormari od trešnje: koje će se ploče dobro uklopiti?

Ormari od trešnje mogu biti hrabar i zapanjujući dodatak svakoj kuhinji. Ako ste se odlučili za ormare od trešnje, onda je pravo vreme za pronalaženje radne ploče koja se dobro slaže sa novim ormarima. Uparivanje pravih radnih ploča sa vašim ormarima ključno je za postizanje dizajna kuhinje u kojoj možete uživati godinama koje dolaze.

Koje su boje vaši ormarići od trešnje?

Uparivanje vaših ormara od trešnje zavisiće od boje ormara. Ormari od trešnje dolaze u širokom spektru boja. Ovi ormarići se obično nalaze u prirodnoj boji trešnje ili tonu cimeta.  Drvo trešnje je prelepo tamnije drvo koje izgleda fenomenalno kada se koristi za kuhinjske ormare.  Dok su sami ormarići od trešanja odličan način da dodate dašak života u kuhinju, uparivanje sa pravom pločom može učiniti čuda za vaše preuređenje. Uzimajući u obzir da su i ormarići i radne ploče značajni i dugotrajni dodaci svakom domu, pronalaženje pravih opcija za svaki od njih je ključno za svaki projekat preuređenja doma. Bilo da su vaši ormarići svetlijeg ili tamnijeg tona, postoje odlične opcije za radnu ploču.

Granit Paradiso Classico je fantastičan izbor ako tražite radnu ploču koja odgovara vašim ormarićima od tamne trešnje. Ovaj prelepi kamen će izgledati sjajno sa ormarićima od trešanja tamnije boje, pa čak i svetlije boje ako tražite neki kontrast.

Granit New Crystal je zadivljujući konzistentan kamen svetle boje koji ima crne i sive mrlje. Ploča od granita New Crystal je odličan način da postignete kontrast u vašoj kuhinji kada je uparen sa ormarićima od tamne trešnje. Na vama je izbor koji izgled želite da postignete – u skladu ili kontrastu.