Koje-su-vaše-najbolje-mogućnosti-za-crnu-kuhinjsku-ploču-750x450

Mogućnosti za crnu kuhinjsku ploču?

[kc_row use_container=”yes” _id=”256898″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”496524″][kc_column_text _id=”473941″]

Koje su vaše najbolje mogućnosti za crnu kuhinjsku ploču?

Bez obzira da li je vaša kuhinja moderna ili rustična, postoji mnogo lepih opcija koje možete izabrati za vašu crnu kuhinjsku ploču. Iako mnoge kuhinje imaju laminatne radne površine ili površine izrađene od materijala kao što su mesarski blok i nerđajući čelik, ovaj vodič će se usredsrediti na vaše najbolje kamene opcije za crne kuhinjske ploče.

Koje su najbolje vrste kamena za crne kuhinjske ploče?

Vaše najbolje kamene opcije za crne kuhinjske ploče biće granit, mermer i kvarc. Evo informacija o svakom od njih.

Šta je granit?

Granit je predivan prirodni kamen koji je vrlo izdržljiv i lak za negu. Granitne radne površine postale su popularne početkom 1990-ih kada je kamen postao pristupačniji. Ranije je bio zastupljen samo u domovima bogatih, granit se 1990-ih počeo vaditi širom sveta, što je dovelo do pada cena. Granit je dostupan u mnogo različitih boja i stilova, ali crni granit izgleda posebno stilski.

Šta je mermer?

Mermer je jedan od najfinijih prirodnih kamena na planeti. Ovaj prelepi prirodni kamen korišćen je za izgradnju nekih od najpoznatijih svetskih statua i građevina. Ploče od mermera odavno su omiljene vlasnicima kuća koji žele da u svoje domove ugrade prirodne lepote. Odličan način da ova lepota bude u vašem domu je postavljanje radnih ploča od crnog mermera.

Šta je kvarc?

Kvarc je konstruisani kamen koji se pravi kombinacijom oko 90 procenata kvarcnih minerala sa oko 10 procenata smola i pigmenata. Ovi brojevi često blago variraju u zavisnosti od određene marke. Pošto je kvarc konstruisan, vrlo je izdržljiv. Pored toga, moći ćete da pronađete praktično bilo koju boju koju želite – uključujući neke od najneverovatnijih crnih radnih ploča na tržištu.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]