1l

LAVABOI U DEZENU KUPATILSKE PLOČE

Da li imate osećaj da vam kupatilo nikad nije dovoljno luksuzno i da ne može da papira ostalim delovima kuće?

Možda je do sada to bio slučaj ali da li vam je palo na pamet da iskoristite prirodne materijale pri renoviranju kupatila i napravite odličan spoj kupatilske ploče i lavaboa u istom dezenu i od istog materijala ili čak i spoj različitih materijala i dezena ali pričamo o kombinaciji materijala kao što su kvarc, mermer, granit ili Laminam granitna keramika.

Visokokvalitetni kamen

Odaberite uvek visokokvalitetne materijale kvarc, mermer, granit ili Laminam granitnu keramiku za lavaboe i ploče. Ovi materijali imaju bogate teksture, duboke boje i jedinstvene obrasce koji automatski dodaju luksuzan osećaj prostoru.

Ekskluzivni dizajn lavaboa

Izaberite lavabo sa sofisticiranim dizajnom, kao što su elegantne linije, ukrasni detalji ili neobični oblici. Možete razmotriti i lavabo sa ručno izrađenim detaljima kako biste dodali ekskluzivnost.

Kombinacija materijala

Vrlo interesantna može da bude kombinacija različitih prirodnih materijala kako biste postigli interesantne kontraste i teksture. Na primer, možete kombinovati mermerne ploče sa lavaboom od granita i dodati detalje kako biste dodatno naglasili luksuz.

Elegantni dodaci

Dodajte luksuzne dodatke poput pozlaćenih slavina, ručno izrađenih ogledala sa ukrasnim okvirima ili mermernih posuda za sapun. Ovi detalji će dodatno podići estetiku prostora i stvoriti osećaj raskoši.

Prirodno osvetljenje

Trudite se da iskoristite prirodno osvetljenje koliko je god to moguće u prostoru. Veliki prozori ili staklene stene doprinose osećaju otvorenosti i luksuza. Takođe razmotrite i dodavanje luksuznih svetiljki ili lustera koje će istaći lepotu prirodnih materijala.

Kratka rekapitulacija bi glasila kombinacija visokokvalitetnih prirodnih materijala, ekskluzivnog dizajna lavaboa, elegantnih dodataka i prirodnog osvetljenja može stvoriti prefinjen i luksuzan ambijent u vašem kupatilu.