Kvarcne-radne-površine-u-kombinaciji-sa-belim-ormarićima-750x450

Kvarcne radne površine u kombinaciji sa belim ormarićima

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”618160″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”447245″][kc_column_text]

Kvarcne radne površine i bele kuhinje ostaju među najpopularnijim stilovima viđenim u domovima. Iako možete odabrati da u vašoj kuhinji budu svi beli elementi, kao što su beli ormarići i bele radne površine, postoje i razne druge kombinacije koje dobro funkcionišu.

Iako su opcije od prirodnog kamena, poput granitnih ploča, odličan izbor za dom, postoji mnoštvo kvarcnih radnih ploča koje će biti odličan par i za vaše bele kuhinjske ormariće. Što se tiče dizajna kuhinje, kvarc će vam pružiti naizgled beskrajnu količinu opcija koje možete izabrati.

Koje boje kvarcne radne površine izgledaju dobro sa belom vitrinom?

Kvarcne radne površine imaju jednu veliku prednost, a to je širok raspon dostupnih boja i stilova. Od jarko bele preko tamnoplave do crne, postoji boja koja će se dobro uklopiti sa vašim kuhinjskim ormarićima. Imajte na umu da boja vašeg ormara i boja radne površine ne moraju nužno da se podudaraju kako bi se dobro uparile. Iako podudaranje izgleda sjajno, odabir kontrastne boje može da napravi jednako dobar vizuelni efekat. Sledeće ideje za dizajn kuhinjske ploče će vam pomoći da efikasno planirate preuređenje kuhinje.

Ploče od belog kvarca

Ako tražite lepu boju za uparivanje sa belim ormarićima, sigurno možete odabrati bele radne površine. Odluka da se podudara sa vašim radnim površinama i kuhinjskim ormarićima može stvoriti predivan dosledan izgled sobe.

Bež kvarcne radne površine

Možda želite površinu koja nije bela, ali nije ni tamne boje. U tom slučaju bež kvarc će se odlično uklopiti u vaš dom. Pored toga, pošto je bež neutralna boja, radne površine mogu se dobro upariti sa bilo kojim kuhinjskim elementima, od belih ormara do tamnih ormarića i raznih različitih boja uređaja. Bež ploče su sjajan svestran izbor za svaku kuhinju.

Ploče sivog kvarca

Osim bež boje, siva je još jedna uobičajena boja radne površine koja se dobro uklapa u bilo koji dekor. Bez obzira da li vaša kuhinja ima svetlu ili tamnu vitrinu ili druge elemente, sive ploče će izgledati fantastično. Bilo da se radi o kuhinjskim pločama ili kuhinjskim ostrvskim pločama, oboje će biti izvrsno pogodno za sivi kvarc.

Smeđe kvarcne radne površine

Za vlasnike kuća koji traže više boje zemljanog tona za svoje radne površine, smeđi kvarc je sjajan izbor. Moći ćete pronaći širok spektar prelepih smeđih boja koji će biti lepa dopuna vašim belim ormarićima.

Ukoliko tražite radne površine koje će u potpunosti praviti kontrast vašim belim ormarima, crni kvarc može vam pružiti ono što želite..

Često postavljana pitanja

Postoje li druge opcije od neprirodnog kamena koje dobro funkcionišu sa belim ormarićima?

Izvan prirodnog kamena imat ćete mnogo opcija za radne površine. Međutim, nisu sve ove opcije visokokvalitetne. Opcije poput laminata sklone su grebanju, pucanju i gorenju, pa ako tražite dobru opciju radne površine od neprirodnog kamena, kvarc je pravi put.

Možete li sami instalirati svoje kvarcne radne površine?

Ne, ne biste trebali sami pokušavati da instalirate kvarcne radne površine. Površine su veoma teške, pa ovo nije posao „uradi sam“ – čak i za najkvalifikovanije vlasnike kuća.

Izborom odgovarajuće radne površine možete biti zadovoljni kuhinjom u godinama koje dolaze. Kada tražite opcije za kombinaciju sa belim ormarima, kvarc će ponuditi mnogo idealnih izbora. Od svetlog do tamnog i svega između, sigurno ćete moći da pronađete kvarcnu radnu površinu koja će se odlično kombinovati sa vašim belim ormarićima.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]