2-Ideal-Stone-750x450

Koja je najzahvalnija boja granitne ploče? | Ideal Stone

Kada kažemo najzahvalnija pre svega mislimo da je laka za održavanje. Ako ćemo da budemo iskreni gotovo svako druženje se upravo završava u kuhinji, a s obzirom da se sve što jedemo mrvi, a sve što pijemo može da se prospe moramo biti obazrivi pri odabiru boja da bi izbegli da budemo robovi sopstvenog životnog prostora.

Mnogi od nas su složni da crna ne dolazi u obzir ukoliko imamo često druženja u kuhinji ali smo gotovo svi saglasni da je najzahvalnija krem ili bež boja granitnog pulta. Naravno da ne morate biti osuđeni samo na jednu boju možete da kombinujete ali na prometna mesta uvek birajte bež granit a na manje prometnim možete napraviti kontrast sa tamnijim granitom.

Imate malu decu

Čak i kada su deca veća može da bude problem održavanje životnog prostora, a tek kada je reč o porodicama koje imaju malu decu za njih ne treba da ima dileme bež granitna ploča je idealan izbor. Možda vam se čini kao klasika i prva asocijacija vam je na nešto dosadno verujte nam da grešite. Postoji širok spektar bež granitnih ploča sa maštovitim jačim ili pak diskretnijim venama koje takođe mogu da obogate vaš dom. Uverite se pre nego što se konačno odlučite i bićete oduševljeni paletom bež nijansi koju posedujemo.