Kako-uredenje-enterijera-deluje-na-produktivnost-750x450

Kako uređenje enterijera deluje na produktivnost?

[kc_row use_container=”yes” force=”no” column_align=”middle” video_mute=”no” _id=”162176″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”842373″][kc_column_text _id=”651480″]

Pitate se u čemu je tajna uspešnog poslovanja?
Kako uređenje enterijera deluje na produktivnost?
Da li ono predstavlja stimulans za bolji i produktivniji rad?

Prvo sa čim se susrećemo je prijemni pult na osnovu koga klijenti stiču prvi utisak. Da li se radi o pultu, kancelarijama, konferencijskim salama sve je to bitno i presudno da bi se pre svega zaposleni a potom i klijenti osećali dobro i stekli utisak da se radi o firmi sa kojom žele da sarađuju.

Prijemni pult

Prijemni pultovi su mesto na osnovu kojeg ostavljamo prvi i vrlo važan utisak na klijenta. Većina vlasnika kompanija će izabrati materijale koji će izgledati elegantno, funkcionalno I biti laki za održavanje. Kvarc je jedan od najčešćih izbora. Materijal neće nositi bakterije i druge bolesti koje izazivaju mikroorganizme. Kvarc je najjednostavniji za održavanje ne zahteva redovnu zaštitu radne površine specijalnim sredstvima, kao što to redovno mora da se radi sa mermerom i granitom, barem jednom godišnje. Kvarc je otporan na ogrebotine, tako da ne morate da brinete da li će vremenom izgledati staro, oštećeno i izrezbareno.

Prostor za sastanke

Sastanci mogu biti vrlo prijatni i imati pozitivan uticaj na atmosferu kako unutar tima tako i sa klijentima koji treba da se osećaju prijatno i steknu pravi utisak o vašoj kompaniji. Ovi prostori su uglavnom manji i intimniji sa vrlo malo nameštaja. Opremljeni su nekim zanimljivim komadom koji je pre svega udoban.

Kancelarija

Uređenje enterijera kancelarije je individualna stvar svakog od zaposlenih gde oni daju svom prostoru poseban pečat koji ipak mora da zadovolji visoke kriterijume i funkcionalne standarde. Kancelarija je ogledalo svog vlasnika i kompanije.

Konferencijska sala

Prema istraživanju, prosečni zaposleni provedu nedelju dana tokom godine na sastancima. U skladu sa tim bitno je da ova prostorija bude opremljena odgovarajućom i potrebnom infrastrukturom da bi se klijenti i sami zaposleni u njoj osećali prijatno.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]