blog

JESENJI TRENDOVI, KOLIKO UTIČU NA UREĐENJE ENTERIJERA?

Ukoliko ste se odlučili za uređenje enterijera tokom jeseni, očekivano je da će biti jesenjeg uticaja. Gotovo je sigurno da ćete se odlučiti za kombinaciju toplih boja, naglašenog minimalizma i suptilnog luksuza.

Evo nekoliko predloga koji su popularni:

Topli tonovi

Takozvani topli tonovi, boje kao što su zelena, senf žuta, smeđa ili bakarna mogu dodati jesenju notu prostoru. Ovi tonovi se mogu koristiti na zidovima, u detaljima ili čak na kuhinjskim elementima.

Prirodni materijali

Drvo, kamen i bakar su materijali koji se često koriste kako bi se postigao osećaj topline i prirodnosti. Drveni elementi u kuhinji, dnevnoj sobi ili kupatilu, daju prirodan i topao izgled prostoru.

Minimalistički dizajn

Jednostavnost i čistota linija su i dalje popularni. Minimalistički dizajn kuhinje stvara prostor koji je funkcionalan, ali istovremeno estetski privlačan.

Svedeni ili tihi luksuz

Dodavanje luksuznih elemenata poput mesinganih ili bakarnih detalja može uneti eleganciju ali svedenu ili takozvani tihi luksuz. To mogu biti samo ručke, slavine ili drugi metalni detalji.

Pametni aparati

Integracija tehnologije u enterijeru postaje sve važnija kao i u svim sferama života. Pametni aparati, poput frižidera sa ekranom ili uređaji koji se upravljaju putem pametnog telefona, pružaju modernu notu.

Kombinovanjem svih ovih elemenata ili samo nekih od navedenih možete postići jesenji ambijent u enterijeru koji je funkcionalan, elegantan i prilagođen trenutnim trendovima.