Ideje-za-dizajn-kupatila-od-granita-750x450

Ideje za dizajn kupatila od granita

[kc_row use_container=”yes” _id=”882296″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”458867″][kc_column_text _id=”525985″]

Dok granitne ploče kradu predstavu u kuhinji, važno je ne zanemariti kupatilo tokom bilo kog projekta preuređenja kuće. Ploče za kupatilo i druge površine mogu efikasno da iskoriste granit za stvaranje kupatila koje će vam oduzeti dah. Kada planirate preuređenje kupatila, kupatila od granita su jedna od najboljih prirodnih rešenja koje možete koristiti. Bilo da ugrađujete kamen kao radnu ploču, umivaonik, pozadinu, oblogu kade ili drugu površinu, kupatilo od granita će sigurno biti savršen izbor.

Zašto kupatila od granita?

Postoji mnogo sjajnih razloga da odaberete granit za kupatila. Ne samo da je to lep i izdržljiv materijal za radnu površinu, već će imati i iste kvalitete ako se koristi kao pozadinska ploča, okvir za kadu ili druga površina. Granitne kuhinjske ploče često su prvi aspekt koji upada u oči kada provodite vreme u kuhinji, ali kamena ploča (ili druge površine) izgledaće neverovatno i u kupatilu.

Bengal Black

Bengal Black granitna ploča u kupatilu predstavlja savršen kontrast sa belim pločicama koje krase zidove.

Rosa Porinno

Rosa Porinno donosi svetlost i život ovoj radnoj površini za kupatilo i izgleda sjajno u kombinaciji sa drvenim ormarićima.

Baltic Brown

Baltic Brown smeđi, crni i crveni tonovi doprinose celokupnom dizajnu ovog kupatila.

New Crystal

Ako tražite prirodni kamen neutralne boje za ugradnju u svoje kupatilo, New Crystal granit je fantastičan izbor. U ovom kupatilu, radna ploča se odlično slaže sa belim ormarićima i zidovima.

Kashmir Gold

Kashmir Gold izgleda apsolutno neverovatno kao toaletni vrh, kao što se vidi na slici iznad. Takođe je odličan izbor za razne druge instalacije u kupatilu, uključujući platforme za tuširanje i klupe.

African Red

African Red radna ploča unosi nedodirljivu vatreno crvenu u ovo kupatilo.

Wave White

Wave White kamen je prelepa mešavina sivih i belih tonova.

Dizajn kupatila je glavni deo dizajna kuće uopšte. Elegantno kupatilo može učiniti vaš dom mnogo privlačnijim.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]