sivi-pod-750x450

Beli ormari i sive ploče: najbolji način za uparivanje

Mnogi vlasnici kuća odlučuju se za ugradnju belih ormara zbog njihovog čistog izgleda i raznovrsnog stila. Beli ormarići mogu se dobro upariti sa radnim pločama različitih boja. Jedna od najboljih boja su, sive ploče.

Kako pronaći pravi materijal?

Kao što postoji mnogo različitih opcija boja radne površine koje se dobro slažu sa belim ormarićima, postoji i mnogo materijala koje možete izabrati kada su u pitanju radne ploče. Nekoliko materijala će vam ponuditi sjajne sive opcije koje možete izabrati. Osim boje, postoje i neki drugi faktori koje ćete morati da uzmete u obzir kada je u pitanju pronalaženje pravog materijala:

Kako pronaći pravi ton?

Ako ste već odlučili da želite da se sive ploče uparuju sa ormarićima, moraćete da odlučite koju nijansu sive volite. Siva je odličan izbor boje za radne ploče jer se smatra neutralnom. Zaista se odlično uklapa u bilo koje okruženje. Postoji širok spektar tonova koje možete izabrati kada gledate sive radne ploče.

Koje su svetlije sive opcije?

Svetlo siva ploča je odličan izbor za uparivanje sa belom kuhinjom. Iako se možete odlučiti za belu radnu ploču koja savršeno odgovara vašim ormarima, svetlosive ploče će ponuditi samo malo odvajanja.  

Kako drugačije možete upotpuniti svoje bele ormare?

Osim postavljanja radne površine, dodavanje pozadinske ploče može pomoći da se upotpuni vaš ormar. Takođe možete razmisliti o korišćenju istog materijala za kuhinjsko ostrvo. Korišćenje bilo kog od gore navedenih materijala za pozadinu ili ostrvsku ploču biće odličan izbor za bilo koju belu kuhinju.Bez obzira da li imate rustikalni, savremeni ili bilo koji drugi stil ormara, pronalaženje pravih kuhinjskih ploča koje ćete upariti sa njima može upotpuniti izgled sobe. Kada se bavite preuređenjem kuće, možda u početku ne znate u kom pravcu želite da idete. Ali nema potrebe za panikom, jer imate mnogo opcija za radnu površinu i ormare koji se dobro slažu. Poželećete radnu ploču koja će vas i dalje ostavljati zadovoljnim godinama kasnije. Bez obzira koji stil kuhinje imate, postoji nekoliko odličnih izbora radne površine.