ŠTA JE KOMPOZITNI MERMER?

Italijanska kompanija Quarella je proizvođač kamena preko 40 godina. Danas proizvodi dve vrste kamena: kvarc i kompozitni mermer. Kompozitni mermer nastao je mešavinom mlevenog mermera I nekoliko procenata smole kao vezivnog sredstva. Na ovaj način se dobija kvalitetan kamen, identičnog izgleda mermeru po pristupačnijoj ceni. Vrlo veliki spektar dezena sa visokim performansama kamena omogućavaju mu široku primenu u uređenjima enterijera I eksterijera.

PRIMENA MERMERA U ENTERIJERIMA I EKSTERIJERIMA

Kompozitni mermer kod nas ima najčešću primenu kod izrade prozorskih klupica za spoljnu I unutrašnju upotrebu, kao I kod oblaganja atike, odnosno zida terasa I ograda. Najčešće su u krem I belim, svetlijim tonovima, kako bi se slagali uz stolariju I fasadu. Takođe se koristi za izradu kupatilskih ploča, pultova i šankova. Predstavlja povoljniju verziju kvarca i mermera, ali kao i prirodni mermer upija određene tečnosti (crno vino, Coca Cola, kafa itd.) i mekši je od npr. kvarca, te se ne preporučuje za mesta velikog intenziteta rada kao što je kuhinjska ploča. Dimenzije tabli su 3050x1240mm, debljina je 20mm. Lice ploče je polirano. Sem distrubucije i veleprodaje ploča kompozitnog mermera, IDEAL STONE se bavi i kompletnim procesom izvođenja radova za navedene namene, odnosno kod nas dobijate kompletnu uslugu: prodaja, sečenje, obrada, montaža kompozitnog mermera.

POZIV NA SARADNJU

Ukoliko ste arhitekta, stolar, dizajner enterijera, kamenorezac, proizvođač nameštaja i sl, pozivamo Vas da zajedno budemo još veći tim. Proverite zašto su nam naši saradnici dugo godina verni. Obezbeđujemo Vam vrhunsku uslugu i uslove.

KOMPOZITNI MERMER BIANCO CARRARA

KOMPOZITNI MERMER ARIETE

KOMPOZITNI MERMER BIANCO TITANIO

KOMPOZITNI MERMER TIZIANO

KOMPOZITNI MERMER CANSVEETO

KOMPOZITNI MERMER ANTONELLO

KOMPOZITNI MERMER RIGEL

KOMPOZITNI MERMER POLARE

KOMPOZITNI MERMER SABBIA

KOMPOZITNI MERMER MADREPERLA

KOMPOZITNI MERMER BIANCO AMBRA

KOMPOZITNI MERMER CIMABUE

KOMPOZITNI MERMER DONATELLO

KOMPOZITNI MERMER MASACCIO

KOMPOZITNI MERMER RIGOLETTO BIEGE