MERMER EMPERADOR LIGHT

Osunčana boja mermera EMPERADOR LIGHT sinonim je za prefinjenu eleganciju. Izvanredan materijal za okruživanje klasičnog ambijenta u estetskoj ravnoteži. Relativno je lako kombinovati Emperador Light sa bilo kojim drugim vrstom materijala različitih boja ili prirode.

 

Toplina i osećaj dragocenog doma u kojem želite da zauvek ostanete. Šavovi mermera u boji medene boje mešaju se sa drugim prepečenim nijansama – poput sveže preprženih badema – na svetlijoj osnovi. Ova harmonična celina čini ovaj materijal jedinstvenim i svestranim mermerom u svim vrstama postavki. Nezaobilazan zahvaljujući svojim izvanrednim tehničkim i estetskim kvalitetima, izuzetno je pogodan i za kolonijalne i za etničke dekore – opremljen komadima tvrdog drveta, zelenim biljkama, presvlakama u prirodnom, raznobojnom tekstilu – ali odlično izgleda i u smelijim stilovima, gde dodaje ponderirani dodir vedrine i smirenosti.

 

Ovaj kvalitet je zahvaljujući nežnom tonu koji je takođe u stanju da prenese toplinu i udobnost na ambijent.

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Njegova elastičnost, izvanredan polirani završetak, prirodne teksture, raznolikost i bogatstvo boja samo su neke od osobina koje su od mermera stvorile jedan od materijala koji su preferirali dekorateri i arhitekte.

  • POVRŠINA:   Brušen / poliran / peskaren / bush hammered
  • VELIČINAZavisi od dostupnosti
  • ASORTIMAN:MERMER

ELASTIČNOST

POLIRANI ZAVRŠETCI

PRIRODNE TEKSTURE

RAZNOLIKOST BOJA

BOGATSTVO BOJA

PRIMENA

Mermer EMPERADOR LIGHT ima široku primenu u kućnom domaćinstvu. Mermer se koristi za izradu: stepeništa, kuhinjskih radnih ploča, kupatilskih ploča za lavabo, prozorskih klupica, prozorskih okapnica, solbanke, šankova i pultova, u oblaganju ograda, terasa, atike, zidova i podova.

Kupatilo

KUPATILO

KUPATILO

Kuhinja

KUHINJA

KUHINJA

Pločice

PLOČICE

PLOČICE

Zid

ZID

ZID

Barski-sto

NAMEŠTAJ

NAMEŠTAJ

ZAVRŠECI

Mermer dolazi u različitim teksturama, prilagođavajući se tako različitim strujama u dizajnu enterijera i arhitekturi.

Polirano

Najkarakterističnija završna obrada, postižući neponovljiv efekat koji odražava svetlost i predmete poput ogledala.

Peskiran

Peskani završetak mermera i prirodnog kamena daje površini glatki zrnasti reljef.

Konačni rezultat je fino tačkasta osnova sa hrapavom površinom koja ipak zadržava jednoličnost teksture.

Izbrušeni

Ova završna obrada daje kamenu veći karakter i istaknutost prilikom polaganja. Odbija svetlo, ali sa nižim odrazom. Površina je glatka.

Bush Hammered

Zahvaljujući ovoj završnoj obradi, dobijeni proizvod ima grubi efekat i hrapav dodir, savršen za stvaranje ovog proizvoda izdržljivijim u eksterijeru.