O NAMA

IDEAL STONE JE PORODIČNA FIRMA NASTALA 1994. GODINE

Osnovana pod nazivom IDEAL doo, sa sedištem u Inđiji čija je početna delatnost bila prodaja teraco kamena u kamenorezačke svrhe. Kako se potražnja tržišta vremenom menjala tako smo i mi širili asortiman proizvoda i usluga na prodaju teraco kamena za potrebe pikovanih fasada I dekoracija, beli i sivi cement domaćih i stranih proizvođača, armaturu i armaturne mreže, veliki broj proizvoda betonske galanterije, kao i oksidne boje za beton nemačkog proizvođača Bayer i češkog Koltex.

Osnovano 1994.

2013. Proširenje delatnosti

PROŠIRENJE DELATNOSTI
Godine 2013. selimo se u novi poslovni prostor u industrijskoj zoni u Inđiji, smeštenoj na putu Inđija – Stara Pazova. Iste godine proširujemo delatnost na uvoz i prodaju granitnih I mermernih ploča i postajemo distributeri kvarcnih i mermernih ploča vodećih svetskih proizvodjača Technistone I Quarella, pod novim nazivom firme IDEAL STONE doo.

IZVOĐENJE RADOVA

Danas, pored navedenih izvornih delatnosti, glavna delatnost IDEAL STONE je sečenje, obrada i ugradnja granitnih, kvarcnih i mermernih ploča za uređivanje enterijera i eksterijera, za potrebe: izrade kuhinjskih ploča, oblaganje stepeništa, prozorskih klupica (okapnica, solbanki), ploča za lavabo, šankova, podova, zidova itd. Možemo se pohvaliti modernim mašinama I vrlo stručnim osobljem. Kako tržište i potrebe u građevini napreduju, naš je cilj da se razvijamo u skladu sa tim, šireći asortiman robe i usluga.

Stepeništa
Kuhinjske radne ploče
Kupatilske ploče za lavabo
Prozorske klupice, prozorske okapnice, solbanke
Oblaganje ograda terasa, oblaganje atike
Šankovi i pultovi
Oblaganje zidova

Oblaganje podova

VELEPRODAJA:

Ukoliko se bavite kamenorezačkim poslom, kod nas možete kupiti granitne, mermerne i kvarcne ploče i ploče kompozitnog mermera različitih dimenzija, debljina i dezena po najpovoljnijim cenama na tržištu!
Granit, mermer, kvarc
Ponosni smo na naše dugogodišnje kupce i partnere koje smatramo našom najboljom reklamom i nadamo se šansi budućih kupaca.